lördag 4 januari 2014

Jag gillar inte att erkänna det...

Upp i ottan, becksvart och lite lätt duggregn ute, not som very najs!

Men idag väntar en tur i skogen på min Pälskling ihop med Kattis som ska börja låna Fia i stallet lite och sen en välbehövlig massage av min rygg och nacke.
Jag gillar inte att erkänna det men jag får faktiskt mer ont i nacken nu när jag börjar rida mer igen, det finns ett mönster av detta sedan flera år tillbaka och det känns inte helt kul.
Måste försöka hitta på något som gör att nacken och ryggen pallar mer, men ibland är det är ju bara att inse vissa saker, nacken är inte helt ok och har inte varit på många år :(

När jag hade (ännu mer storsprungna) Razzia hade jag mer eller mindre nackspärr ta mig tusan hela tiden och jag kunde känna hur det gnagde högt uppe mellan skuldrorna i galoppen.

Razzia, som jag kallade för Siljaline för att hon var stor på alla sätt ;-)

Nacken är röntgad flera gånger och det ska inte finnas några stora skador men allt syns ju inte på en vanlig röntgen sen är jag såklart medveten om att jag borde träna och stretcha mer än jag gör utöver stallarbetet...

Har fått en inbjudan av Nina Hofmann till en fitnesskurs för ryttare som hålls av Diane Riemenschneider som är specialist på rehabilitering och uppbyggnad av oss som är ryttare.
Hade först inte tänkt att det vore något för mig men kanske ska jag tänka om och göra detta för att hålla längre och förhoppningsvis bidra till att jag blir en bättre ryttare?

Känns som att jag skulle behöva en sponsor (utöver den underbara mannen) för att kunna göra allt jag vill med mitt hästeri framöver, någon som har en sudd pengar som bara samlar damm någonstans?
Du är mer än välkommen att höra av dig för vidare diskussioner! ;-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar