måndag 24 juni 2013

Komplex och övervikt men ändå skitsnygg!

Jag tror att det är lätt att räkna de personer som är nöjda med precis allt med sin kropp, hur känner du själv?

Vad är idealet, vad är perfekt, när är vi nöjda och är våra önskemål lika? Nä, inte en chans.
Och det är väl tur att alla inte vill se likadana ut och att alla tycker att skönhet ser likadan ut.

Själv har jag aldrig gillat mina lår eller mina armar, jag är liksom inget slankt, slimmat fruntimmer och även då jag varit som smalast är mina lår och överarmar stora.

Har man stora armar orkar man mer? Ja, se jag kan hålla två öl!! :)

Förut störde det mig och jag hade sällan ärmlösa tröjor eller dyl, nu kan jag säga att jag är helt överens med det faktum att jag är skapt på detta sätt och klär mig som jag vill utan att bry mig det minsta om det.
Något mer jag inte gillar hos mig är fötterna, eller tårna specifikt, tår är generellt sett inte det vackraste på någon om ni frågar mig och mina fötter är rätt så stora och tårna rätt så fula.
Att de är fula tycker jag fortfarande men samma där, jag struntar högaktningsfullt i om jag exponerar mina fula lemmar och stör det någon kan jag vifta lite på dem också!

Säkert första bilden på mina fötter, från Rhodos i Maj.

Sen har vi de här extrakilona som sitter som en liten simring runt midjan, de kan jag väl inte påstå att jag välkomnar men de är faktiskt något jag KAN göra något åt och det är bara jag som påverkar hur de kommer dit och hur de kan försvinna.
Sen finns det faktiskt de med samma problem fast tvärtom, det är nog minst lika frustrerande att ha oönskad undervikt. Tror de personer tycker att vi "med bara lite extrahull" är synnerligen hysteriska? Men alla vill nog samma, ha en vikt där man mår bra, för alla överviktiga mår ju heller inte dåligt i och med sina kroppar.

Mina promenader jag var så duktig med i vintras rann som ut i sanden men på Midsommardagen tog jag mig själv i örat och gick ut igen, nu måste jag, för att JAG ska må bättre i de kläder som återigen sitter ngt thigtare igen.

Fast extrakilon till trots måste jag säga att när jag tittar mig själv i spegeln är jag nöjd, jag kanske har några små komplex, lite övervikt och ett helt gäng bristningar efter barnen men jag ska vara riktigt osvensk, sticka ut hakan och säga...jag är ta mig tusan skitsnygg för att vara snart 43år!Sådeså! ;-)2 kommentarer:

  1. Väldigt klokt och bra och tänkvärt inlägg! Är det OK om jag länkar till dej?

    SvaraRadera
  2. Tack :) Javisst, det är bara att länka vidare!!

    SvaraRadera