fredag 29 november 2013

Kanske är det helt ok redan i morgon

Det var superskoj att komma iväg till Globen, vi har sett fantastiskt fina hästar och en hel del bra ridning!

Vi hann också slicka på någon mugg glögg och skölja ner med någon vintercider, är det festlig stämning så är det:)

Vi såg också clinicen som tyvärr inte imponerade på mig, det var mer som en mentalträningsstund med en runtridande Tinne i arenan och den gav inte speciellt mycket (åtminstone till mig) att ta med mig hem i min ridning eller mitt upplägg.
Det blev mer en frågestund om hur gör du på framridningen och idag på hästar som prydligt gled runt i arenan, hade det varit oerfarna ryttare och eller hästar där man stött på "patrull" och konkret löst ett problem hade det givit mer för gemene man, nu blev det en inblick i "hur rider Tinne på framridningen".

En clinic i min mening ska bjuda på mer konkreta saker som alla (från L:D till GP typ) kan ta med sig hem i sin vardag, jag vill se olika ekipage i olika utbildningsnivåer och gärna inte prydligt välvisade hästar av proffs... Och mentalträning i all sin glans (det i sig är skitbra, verkligen) men den ger mer när man fokuserad kan lyssna på föreläsaren utan att växla mellan att titta på en ryttare och lyssna på en tränare samtidigt.
Tycker jag....
Gillade dock historien om aporna ;-) och njöt såklart av att se på Tinnes fina hästar!

Sprang ett halvt varv i annexet och köpte strumpor och en stallboken sen var vi nöjda och drog oss hemåt igen:)

Smolket i bägaren idag är att jag har fått något knas i ena benet, vaknade med känselbortfall i ena underbenet, hela framsidan och insidan från knät till fotknölen är helt bortdomnad... Klurar lite på varför.

Tar ett glas vin och sover på saken, kanske är det helt ok redan i morgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar