torsdag 14 november 2013

Sååå fel det kan bli.....

Jag drog mig till minnes häromdagen om en grej som hände på mitt dåvarande jobb för ett gäng antal år sen, det blev minst sagt förvirrande för min kollega :)

Låtsas nu att du är min kollega och jag går iväg för att svara i telefonen, när jag kommer tillbaka frågar jag lätt uppjagad (då jag måste skynda mig tillbaka till telefonen) (nej, det fanns inte mobiler där då) -har du något skjutmått jag måste mäta en grej.
-Ok, svarade han och frågade samtidigt som han gick iväg för att hämta det, -vad ska du mäta?

-Jo, min man ska köpa en ny stav till mig och måste veta hur långt jag har mellan hålen..
Ögonen ploppade nästan ur sina hålor på min kollega och jag såg att han hade fler frågor men munnen ville liksom inte röra sig, så för att ge honom ytterligare ett svar sa jag snabbt när jag tog skjutmåttet och började gå mot toaletten, -han måste veta hur grov jag behöver också.

När jag sen stod inne på toaletten sjönk mitt svar in i mitt huvud och jag insåg hur det hade låtit, jag började skratta för mig själv och tänkte lugna honom när jag skyndade ut och tillbaka till telefonen. Så jag ropade, -det är bara en ny stav jag ska få.
När jag lade på luren insåg jag att jag glömt säga navel innan, det var ju en ny blingstav, en ny navelpiercing jag skulle få...
Så fel det kan bli!

Min kollega hade en lätt rosa nyans i ansiktet resten av den dagen och vi hade båda två ett par riktigt goda skratt åt detta ganska länge efteråt :)


Kommentera gärna i bloggen :)1 kommentar: