måndag 4 november 2013

Mer stimulans, tycker jag!


Så var vi då äntligen på plats på Strömsholm för årets "breddsatsning", här har vi installerat oss i gäststallet och fler kursdeltagare "flyttar" in.


Det är alltid lite spännande med hästsläpsparkering då alla är inte helt bekväma att backa med transport så det var bra att en av papporna tog på sig att styra upp och hjälpa till. ;-)

Vi fick till slut plats alla på samma ställe vilket var skönt då man kunde ha kvar foder etc i transporten nära till hands.
Fler på ingång och lite trångt redan.

Istället för råttor fanns här duvor
Det som slog mig direkt när det började komma folk är att alla var så trevliga, det gillar jag, glada och hjälpsamma människor.
Att det dessutom kom fram en tjej och sa -Hej Anngelica, jag läser din blogg, det gjorde mig superglad, för jag förstår ju av antalet visningar att det är fler än "närmast sörjande" som läser :)
Kul!
Qråkans mundering.
Jag kommer att dela upp helgens bravader i flera inlägg och hoppas få in ett eller flera redan idag.


Qråkan var hemskt nöjd över att ha öppet fönster!! Ska man behöva stå inne från Fredag eftermiddag till Söndag kväll måste man få lite mer stimulans än att se en stallgång, tycker jag.....

Kan tillägga att det var en väldigt nöjd Qråkis som fick gå ut i sin hage i morse, borta bra men hemma bäst. 
Även jag sov som en stock i min säng och JA det känns i min icke så vältränade kropp att jag gjorde ett cross fitpass i Lördags....

1 kommentar:

  1. Hej! Jag hade också grymt ont i kroppen idag måndag!! Men det går väl över. Ser fram emot fler bilder :-)

    SvaraRadera