söndag 29 september 2013

Jävla äckelmänniskor!

Dieten och dagen har hållt i stort!

Kalaset klarade jag utan tårta, lunchen blev inte speciellt stor och middagen består nu av ett litet fat nystekta trumpetsvampar. SATAN va gott!

Fick med mig den underbara mannen ut i svampskogen och jag lotsade runt honom på mina "säkra" ställen vilket innebar en halv korg med gula, höstisar och resten svart trumpetsvamp.
En var riktigt stor eller hur?

Stor och god!
Vi hittade också några andra saker vi valde att inte ta hem, typ ett nykläckt äggskal nu? Vem kläcks så här sent? Vi hittade också en hel del benknotor, så är det i urskogen :)


ingen gråsparv iaf!
Sen hittade vi några andra tjusig svampar som fick stå kvar, nån murkelvariant väl?


Vi hittade också en nyavplockad bajsblöja, helt utvikt och läckert exponerad för alla intresserade. Själv blev jag smått steril och fick en liten irriterad tanke till äckelmänniskor som gör på detta sätt!

Sen blev det kalas och våran present gjorde succe, vilket var så roligt såklart. Vilken 3-åring vill inte ha en radiostyrd bil liksom.40åring också om du frågar den underbara mannen!)
Skyndade hem till Qråkan som ville ha lite motion, vilken han gjorde med den äran. Duktig och fin pojke! Och sen vidare för att hjälpa Dotter med flyttstädning, inte kul direkt men ett nödvändigt ont.
Självklart ställer man upp för sina små älsklingar!<3

Sen landade jag och den underbara mannen på vår veranda, rätt så trötta och jag var också nöjd över byttan den underbara mannen fixat åt mina pelargoner som får plats på ett bra ställe i sadelkammaren för bra övervintring till nästa sommar!
Börjar bli redo för vintern, hur hemskt det än låter......

1 kommentar:

  1. Fy vad äckligt med bajsblöja! Hur är folk funtade? :/

    SvaraRadera