onsdag 11 september 2013

Flytt till lägenhet på Söder....

Efter många om och men och funderingar hit och dit gjordes det tidigare i somras ett beslut.

Huset skulle säljas och en lägenhet mer centralt inköpas, sagt och gjort, lägenhet med utsikt över norra Hammarbyhamnen är inköpt och huset är sålt.

Detta skulle kunna vara ett scenarie för mig och den underbara mannen senare i vårat liv men denna gång är det mina svärföräldrar som flyttar.
Svärmor är född och uppvuxen på söder så det var ett naturligt val för dem, den underbara mannen är faktiskt född där och har bott på Hornsgatan som liten.

Vi har börjat småprata om var vi skulle bo när vi inte längre ska bo här på gården, vi är överens om att här bor man så länge båda tycker att det är roligt och att vi båda orkar sköta om gården och allt det innebär.

Men hur skulle livet se ut utan en gård, vi är ju vana vid att leva privat utan grannar.
Vill man bo i en stuga på landet eller är man trött på att inte ha allt inom räckhåll, om det blir en lägenhet, var i såfall?
Ett som är säkert är att jag inte skulle vilja sitta i en lägenhet i Vagnhärad, vår närmsta "by", ska det vara centralt ska det vara mer centralt kan jag tycka för dagen.

Något vi också funderat över är att om ekonomin tillåter, bo i värmen under vintern men såklart vet vi inte var.
Men vi funderar ändå och klurar, för den dagen lär komma vare sig man vill eller ej, en gård ska skötas och när man blir äldre är man nog förtjänt av mer vila eller ett "enklare" jobb som inte kräver så mycket av mig vintertid som detta ändå faktiskt gör.

Men viktigast, var vi än bor är att vi är tillsammans!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar