torsdag 12 september 2013

Gnuggar mina småsnuskiga händer....

Som så många andra plöjde jag med nyfikenhet, spänning, uppspärrade ögon och ett varggrin i fejset genom alla böcker av Femtio nyanser i en rasande fart.
Jag gillade dem, mig gör det ingenting att allt i boken inte riktigt kunde relatera till mig och min relation eller tidigare sådana heller för den delen.
Ska inte gå in på vilka bitar som jag kan relatera till, då får jag nog skapa en systerblogg på någon snuskigare sida, hehe!

Hur som så fick jag tipset av Anna-Lena (en härlig vän jag ser allt för sällan!) att det finns ytterligare en trilogi i ungefär samma anda, har i skrivande stund beställt alla böcker och såklart kommer jag att tala om vad jag tycker om dem så fort jag börjat läsa!
Kanske ska jag meddela vad den underbara mannen också tycker om att jag läser dem harkel, host!

Gnuggar mina småsnuskiga händer, gnäggar lite glatt och kommer att vänta vid postlådan varje dag!!


Åttio dagar gul är en oemotståndlig erotisk berättelse i samma anda som Femtio nyanser-serien. Romantisk, vågad och omöjlig att lägga ifrån sig. Boken följs upp med Åttio dagar blå och Åttio dagar röd.

Summer - ung, vacker, sensuell och begåvad violinist - är fången i en trist relation med en man som är ointresserad av erotik. Hon går helt upp i sin musik, mest Vivaldi och Mendelssohn, och för att förtjäna sitt uppehälle spelar hon i Londons tunnelbana.

När ett fyllo förstör hennes fiol får hon ett överraskande erbjudande från Dominik, en universitetslärare med starka och speciella begär. Han är helt förtrollad av Summer sedan han sett henne spela och vill ge henne en exklusiv fiol. Men han har ett villkor: hon måste först spela för honom - naken och i hans hem.

Summer och Dominik kastar sig in i en halsbrytande erotisk relation med många komplicerade förvecklingar, lika oförutsägbara som spännande. Summer får chansen att uppleva och bejaka en mörk sida av sin sexualitet som hon tidigare hållit tillbaka. Men snart förstår hon att njutning också kan betyda smärta.

Kan en relation så fylld av uppslukande passion överleva?
Den fjärde delen Åttio dagar bärnsten utkommer i januari 2014.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar