tisdag 6 augusti 2013

Nja, riktigt så blev det inte....

Egentligen borde jag väl få sitta på lämpligt ställe och slicka på ett glas bubbel idag ihärdigt kurtiserad av den underbara mannen??

Nja riktigt så blev det inte, först skulle Qråkan få nya skor och det behövdes verkligen trots att jag drar ner på antalet veckor under sommaren.Han visade återigen vilken lugn och cool kille han är, när han sträckte på sig med ena bakbenet och råkade tippa omkull hela hovslagarlådan som föll med en ljudlig smäll.
Saker hamnade överallt men han tittade inte bakåt ens för att se vad som hände...

Tlött kille som inte jagar upp sig för något alls! :) Han visar här verkligen inte upp sin bästa sida, ser mer ut som en mulåsna än den vilda vackra springare han är! ;-)
Fotade tjejerna som låg och sov, klickar ni upp bilden ser ni kanske att Tindra lyckats få ner flugluvan så den sitter runt nosen, såg rätt så skoj ut. Fast den ramlade av när hon reste upp huvudet.


Sen tog jag ut Qråkis på en tömkörningstur, vi började i skogen och på vägarna, runt lite träd och upp och ner i en liten backe. För att avsluta på banan med lite trav och några fattningar.

Sen åkte jag och den underbara mannen till Skansholmens bistro och åt en supergod lunch, gott och trevligt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar