onsdag 28 augusti 2013

Två glada besked!!

Utan att ha överjobbat mig har jag ändå hunnit göra några to do saker, dessutom har jag fått inte mindre än två glada besked!

Qråkan är jobbad på lina och fick både galoppera och göra övergångar, superduktig och riktigt snygg att titta på.
Har handlat diverse bra att ha saker på Granngården, mat på ica, köpt ny färgpatron och hämtat ut ett paket, eller.... det var två paket.

Har vinglat högt uppe på en stege och bytt glimtändare och lysrör i stallet medans den underbara mannen försökte laga en ventil på en vattenkopp.
Undrade, när jag sen såg mig i spegeln om jag fått förhöjda testosteronvärden då jag hade en kraftig mustasch, men det var bara damm från takbjälkarna som virvlat upp så där käckt rätt i fejset...
Ska inte berätta hur det såg ut när jag snöt mig.....

Glad blev jag när jag av en slump märkte att jag betalat för mycket till en av mina leverantörer och de bekräftade det även på fler fakturor, omfattande återbäring där, tackarrrrr.
Glad blev jag också när en granne dök upp med ett generöst erbjudande som var både välkommet och behövligt, tackarrrr.

Har nu anmält mig och Qråkan till en programridning i slutet av September. Det blir en bra träning och ett bra första försök istället för skarpt läge på tävling, går det åt pipan kan jag ju bara göra om och (förhoppningsvis) göra rätt:)

Bra med ett mål!!

1 kommentar:

  1. "var när hur" är det programridning? :)

    SvaraRadera