onsdag 31 juli 2013

Dag två, bilder på snabba bilar!

Sov gjorde vi som två nöjda grisar och vaknade inte förrän klockan ringde efter nästan tio timmars sömn.

När vi satt nere på frukosten kändes det fortfarande som om kroppen sov med en sån där pirrande känsla av att en kroppsdel vaknar efter att ha domnat bort. Frukosten var toppen och nu var vi laddade för en heldag!
Vi var lite tidiga nere till bussen och så fort vi kommit på åkte den, skönt tänkte vi då vi vet sen förra gången vi var här att det är en hel del kö bara till parkeringarna. När vi åkt en bit är det någon i gruppen som går fram och meddelar att vi faktiskt åkt ifrån någon, bara att vända och fiska upp denna stackare som stod där ute på "rätt" tid...
Hur svårt kan det vara att ha en lista och pricka av namnen ifrån??

Väl framme gick det rätt så smidigt att hitta våra platser, vi satt på Red Bullläktaren som är precis efter kurvan in på start och målrakan. Visst var det en bit att promenera men inte ens hälften av sträckan vi fick gå förra gången då vi satt på andra sidan banan.

Och vilket gung det är, bara man klev av bussen hör man glada människor, det är stånd överallt med kepsar, tröjor, mat, läsk, öl, tröjor, mat, glass, öl, musik, öl, keps... och hela tiden hör man sånna däringa tutor TUUUUUUUUUUUUT!!

Väl på plats började jag med att smörja in mig med solfaktor men det var helt onödigt då det verkligen inte gick att sitta utan att ha något över sig, såååå jäkla varmt.
Vi blev meddelade att det var 42 grader i skuggan och någon skugga såg vi inte till. Dessutom strålade det värme från asfalten som var ca 50 grader varm.

Dags att sluta skriva och börja lägga in lite bilder va, denna dag var det ju kvallopp, vi såg Porsche challange, GP 2 där det var en svensk med som såklart ökade spänningen lite och såklart Formel 1.

På plats, Den underbara mannen har ståpäls!

Tränings lopp

Det går inte lika bra för alla

Bra storbildsskärm

Glada och varma

Porscheförberedelser

Det började brinna två gånger 

Startrakan

Svensken i GP 2

På väg tillbaka till bussen, detta är utanför området

Kö! Ser ni polishästarna där framme?
Helt ärligt har jag aldrig druckit så här mycket vatten på en dag och jag har heller aldrig svettats så här mycket.
Det liksom rann svett på armarna, överläppen, ner mellan brösten och givetvis hade jag en rännil från ryggen ner i röven... Man behövde i och för sig inte känna sig ensam, alla var helt genomsvettiga och hade svettmärken överallt.
Något jag förundrades över var hur folk orkade sitta och hinka i sig öl i denna hetta eller helt korrekt så orkade de nog inte det egentligen då det låg utslagna människor lite var stans när vi åkte hem. Kul att köpa dyra biljetter och sen inte kunna utnyttja dem? Minns att det var likadant förra gången vi åkte.

Denna dag tog jag inte så mycket kort, däremot under Söndagens riktiga lopp tog jag massor, både runt banan och på.
Dessutom filmade jag lite så ni ska få se och höra!
Kommer mer alltså!

Kvällen erbjöd god mat på en ny liten pub vi hittade och en liten stänkare. Sen blev det sängen tidigt för att återigen vara fit for fight för Söndagens lopp.

Skål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar