måndag 8 april 2013

Bra fest med spyor och bajskorvar....

Diskmaskinen surrar för fullt, soppåsarna samsas vid dörren med pantburkspåsarna, helgen och festen är över.
Den underbara mannen tackar alla som uppmärksammat hans 40 årsdag och speciellt glad är han alltså över Formel 1 resan, såklart ska frun följa med liksom jag gjorde för 10 år sen då vi hade samma skramling åt honom. Då hade jag packat med böcker och korsordstidningar för att fördriva tiden vid banan, men faktum var att jag aldrig ens plockade upp det ur väskan. Det var såå himla häftigt och man sögs verkligen in i stämningen och spänningen. I år ska jag inte packa med annat än öronpropparna, ska bli superkul.

Sist märkte vi också vilken stämning det är utanför banan, rena rama festivalscirkusen, vissa verkar följa med land och rike runt i sina husbilar/vagnar och tält.
När vi gick runt banan på mornarna till vår ingång kryssade vi oss fram mellan husvagnar, tält, upphängd tvätt, spyor och bajskorvar.
När vi sen gick tillbaka till bussen var det som att gå igenom en karneval, hela atmosfären gungade, musik, öltält, glada människor och fest, fest och fest.
Då sa vi att om vi skulle åka på detta någon mer gång skulle vi skippa den bokade bussen och stanna kvar utanför banan och njuta lite av gunget. Så det blir det nog denna gång.
Här är en liten snutt från förra gången, vi satt längst ner och hela bänken vibrerade när de åkte förbi, häftigt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar