torsdag 26 december 2013

Fy vad jag har varit dålig.....

Fy vad jag har varit dålig på att blogga några dagar.

Jag har ägnat tid med den underbara mannen, släkt och familj, jag har också ägnat en hel del tid i soffan med vår nya bekantskap "Arrow".
Jag har också ägnat en del av tiden med min nya kompanjon Anemi, känns lite trist att efter två veckor med medicin konstatera att jag blivit mycket sämre. Igår när jag tagit in två hästar fick jag luta mig mot väggen, andfådd, flåsandes med hjärtklappning.

Den underbara mannen vill att jag ringer någon rådgivning men jag googlade på anemi och där står det att det kan ta några veckor innan man blir bättre, frågan är såklart hur mycket sämre man ska behöva bli när man ändå äter tabletter?
Det är tur att den underbara mannen är hemma från jobbet nu då jag får en hel del hjälp med stallsysslorna, jag flåsar som efter en springtur när jag sopat stallgången och det känns som om jag tänker svimma när jag lyfter upp en höpåse.
Kanske jag ska ringa idag ändå, det vore ju märkligt om det inte fanns någon annan (snabbare, bättre) medicin än tabletter??

2 kommentarer:

  1. Man kan ju alltid ringa vårdguiden (1177) och höra vad de tycker, går att göra dygnet runt. Jag har dock varit rätt missnöjd med ssk:orna som sitter där så känns inte alltid som någon bra hjälp.
    Kan du så skulle jag ge mer förtroende med att få prata med din vårdcentral-läkare (även om de hyffsat ofta inte är särskilt duktiga heller, grr).

    Jag kan komma ut andra dagar för att göra stallsysslor om du är dålig, ring så du kan vila istället!

    SvaraRadera
  2. Kolla upp det igen! Det kanske inte bara är anemi? En del behöver järn i dropp för att ta åt sig järnet ordentligt.

    SvaraRadera