torsdag 26 december 2013

Varför ska man ha så jäkla bråttom att dö?

Jag tog mig en liten sväng in till läkaren i Nyköping idag och på vägen dit hade det hänt inte mindre än två allvarliga trafikolyckor på E4, såklart kan olyckor hända men idag var det väldigt halt ute och jag tror inte alltid att hastigheten anpassas av alla.
Varför ska man ha så jäkla bråttom att dö liksom?

How ever så ringde jag sjukvårdsrådgivningen och fick en tid direkt vilken jag naturligtvis kom för sent till då jag fick stå still på motorvägen en halvtimma. Däremot gick det blixtsnabbt när jag väl kom dit och jag är väldigt imponerad då man är van att sitta i väntrum lääänge.
Läkaren jag träffade tyckte att det lät konstigt med mina "permanenta" domningar i benet och i fingertopparna och ville göra en koll av huvudet för att kunna utesluta något där, en remiss skickades direkt och nu ska vi få det svart på vitt, är det tomt eller är det inte tomt på loftet ;-)

Även denna dag har spenderats mycket i soffan och nu ligger den underbara mannen och snusar snarkar där så det inte gick att sitta kvar....
Qråkan har blivit longerad och i morgon tänker jag faktiskt kravla mig upp och åka lite på honom, vi lägger upp det så att han jobbar och jag åker med.

Är det inte så våran sport ser ut ändå, eller hur var det nu ;-)


1 kommentar: