söndag 20 januari 2013

bikinilinje och blanka ögon....


Nu börjar det snart bli dags att förbereda kroppen på att våren tänker komma. Då kanske man vill ha kortbyxor, bikinitrosor och ett linne utan ärm. Detta innebär att man måste börja sanera snårskogar av vinterpäls, ja i alla fall sen den senaste avverkningen!

För hur snyggt är det att dra på sig ett par skitsnygga bikinitrosor och se ut som man har klämt ner ett marsvin under eller sätta sig med benen i kors och vicka förfriskt med ett hårigt ben och en hårig armhåla är en hårig armhåla för mycket.
Inte snyggt alls. Tycker jag.


Men nu när man börjar bli äldre stannar det inte där, det börjar komma hår lite överallt, nu bla har jag på ett par ställen på hakan fått återkommande väldigt ovälkomna strån, va faan.. Nu sitter jag ofta hela tiden och känner med ett finger runt hakan ner på halsen på överläppen och varför inte på näsan eller leta efter långa strån inuti, satans skit om jag får behåring i hela fejset :(
Sen har jag en gång hittat en megalångt strå på baksidan av låret ovanför knät typ, så nya ställningen för att leta återkommande hårstrån där är smått obekväm, men såklart ett måste!
När jag rensade badrumsskåpet sist hittade jag nog fem sex pincetter och gud nåde den som skulle få för sig att slarva bort dem för mig.
Hyvel, vax, borttagningsmedel, pincett, jag kör lite varvat beroende på hur lat jag känner mig. Någon som har annat tips för enkel avlägsning av hår?

Nu har jag kommit på ytterligare ett måste inför den mer avklädda säsongen, mjuka fötter! Det är ett slags medel man stoppar i en påse och sen ner med fötterna, där fräser de runt i medlet en stund och efter ett par dagar fjällar man loss allt snusk och förhårdnader som finns på fötterna och kvar blir ett par lena babymjuka fötter.
Mycket bra produkt.

Kan rekommendera att man inte förflyttar sig en meter i huset utan strumpor under själva fjällningstiden då resten av familjen inte uppskattade blev skitsura när skinnet från mina fötter fanns lite överallt.
När jag tänker på det kanske det fanns lite fotfjäll i den underbara mannens säng då, så jag kanske hade råkat sticka in en tå under hans täcke?
Dessutom försvårar strumporna själva pillandet, jag har förkärlek att pillra på allt som är avvikande, typ fjälliga fötter, sårskorpor, trasiga naglar och lyckas jag få en finne blir jag lyrisk över att få inleda en smärre operation.. klämma och klösa är ju fantastiskt skoj.
Den underbara mannen brukar inte uppskatta blicken i mina ögon om han råkar få något som kan jämföras med en finne någonstans, ögonen blir visst stora och blanka och varggrinet gigantiskt.

Men, annars är jag nog rätt så normal...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar