onsdag 16 januari 2013

Det händer på natten...


Som jag nämde i detta inlägg är jag en jäkel på att sova och mina micronaps kan jag ta i princip var som helst och hur som helst.


Det enda jag behöver göra är att stänga ögonen och vips, på knappt fem sekunder så sover jag, så kan jag sova stående och sittande fem- tio minuter, då vaknar jag innan jag går vidare in i nästa sömnfas. Ligger jag ner brukar jag vakna på 20 min numera. Och måste jag micronapa bland folk får jag liksom koppla ner allt utan att stänga ögonen, men det går lika snabbt då, däremot "sover" jag då bara några få minuter vilket brukar räcka bara för att ladda om systemet.
Givetvis har jag inga problem att somna när jag går och lägger mig heller, ibland fungerar jag som en blunddocka har huvudet hamnat på kudden är jag redan i drömmarnas värld. Annars kan jag väl ligga och vrida och vända på mig typ fem tio sekunder.. ZZzznark!
Det gäller att säga godnatt kvickt och några dåligt inplanerade cirkuskonster i sänghalmen är bara att fetglömma!
När jag har somnat snusar jag stillsamt och tyst hela natten
Enligt den underbara mannen (som själv kan ligga vaken flera timmar innan han somnar) för jag ett jäkla liv på nätterna, kravlar ganska snart efter jag somnat över på hans planhalva och bökar runt, stjäl täcke, pratar och fjärtar.. det senare tror jag att han bara hittar på för tjejer fiser väl inte ;-)
Så där håller jag visst på mer eller mindre hela natten och ibland kan jag garva högt och ljudligt också, så jag har det livat på nätterna, det är kul att veta!
Däremot när jag vaknar så ligger jag ALLTID på min sida av sängen med mitt egna täcke, så kontentan är nog att den underbara mannen hittar på alltihop, det väljer jag att tro!

1 kommentar:

  1. Herregud nej, det är klart att tjejjer inte fjärtar.. Det har han nog drömt.

    Jag önskar att jag okså kunde sova så där lätt. Kroniskt trött och bland sover jag dygnet runt men aldrig nånsin kan jag somna så där fort.

    Jag brukar väcka mig själv när jag ropar på hunden ibland =)

    SvaraRadera